Om SVJ sensors

Om SVJ sensors

SVJ Sensors er en Nordjysk virksomhed, der står bag måleinstrumenterne Vibratoolog SteViSens. Disse produkter kan undersøge og fastlægge årsagen til støj, mislyde og vibrationer på biler og andre køretøjer. Her kan du læse mere om os og om den motivation, der har drevet os til at producere Vibratoolog SteViSens.

 

En tur til mekaniker blev startskuddet til Vibratoolog SteViSens.

 

Jens Danstrup står bag udviklingen af måleværktøjerne. Han startede udviklingen af apparaterne, da han havde problemer med den ene aksel på sin bil. Han gik til den lokale mekaniker, som spurgte ham om, hvilken side af bilen han skulle skifte først. Det var nemlig ikke muligt at afgøre, om problemet lå i den ene eller den anden side af bilen.

 

Som ægte Nordjyde var det Jens’ overbevisning, at dét skulle der laves om på. Med kun 50 % chance for at gætte rigtigt ville det blive en unødvendig dyr fornøjelse.

 

Da der ikke fandtes en god løsning på problemet, skabte SVJ Sensors sin egen brugbare løsning, som nu forhandles til tilfredse kunder både i Danmark og i udlandet. Blandt andet har truck- & busfabrikkerne Renault og Volvo taget Vibratooli brug.

Vi tror på udvikling og brugervenlige løsninger

Hos SVJ Sensors tror vi på udvikling, og vi arbejder altid på at producere de mest innovative løsninger. Det er derfor, at vi i dag ikke blot kan præsentere SteViSens, men også Vibratool, som er et stykke måleværktøj af absolut topklasse.

 

Udviklingen fortsætter stadig, og vi søger hele tiden at optimere vores produkter, så vores kunder kan få førsteklasses udstyr.